Γιατί η Victoria Beckham φλερτάρει ξαφνικά με τη χρεοκοπία;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί η Victoria Beckham φλερτάρει ξαφνικά με τη χρεοκοπία;

Μπορεί στο δικό μας μυαλό η Victoria Bekcham να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες fashion designers αυτή τη στιγμή, τα πράγματα όμως φαίνεται πως είναι κάπως δύσκολα για την ίδια και την εταιρία της.

Το πρώην Spice Girl φαίνεται πως φλερτάρει με την χρεοκοπία μιας και την τελευταία χρονιά, το ομώνυμο brand της, το οποίο ίδρυσε το 2008 και απασχολεί 180 εργαζόμενους με έδρα το Λονδίνο,  σημείωσε πτώση της τάξης του 78% στις πωλήσεις και τα έσοδα.

Διαβάστε ακόμα:
Η Victoria Beckham φοράει τα ρούχα της καλύτερα από τα μοντέλα

Η απώλεια υπολογίζεται πως ανέβηκε από τα £4.7 εκ. που ήταν το 2015 στα £8.4 εκ. για τον Δεκέμβριο του 2016. Η συγκεκριμένη εταιρία αποτελεί θυγατρική της Beckham Brand Holdings, η οποία παράλληλα εκπροσωπεί και την επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της, David Beckham.

Gallery: Θέλουμε τα ανοιξιάτικα της Victoria Beckham στη ντουλάπα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
20 photos

Οι κινήσεις και οι προσπάθειες για να ανατραπεί το σκηνικό είναι πολλές και μεθοδευμένες αφού σύμφωνα με τον Robert Dodds, τον διευθυντή της εταιρίας, υπάρχουν στα άμεσα πλάνα τους σχέδια για συνεργασία με τον αμερικανικό κολοσσό Target αλλά και ένα συμβόλαιο με γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών, προκειμένου οι πωλήσεις να πάρουν ένα boost. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Gallery: Θέλουμε τα ανοιξιάτικα της Victoria Beckham στη ντουλάπα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
20 photos

More for you

 
 

Don't Miss