Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες γεμάτες κρυστάλλινη λάμψη από την SWAROVSKI στο attica, City Link και στο attica, Golden Hal

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες γεμάτες κρυστάλλινη λάμψη από την SWAROVSKI στο attica, City Link και στο attica, Golden Hal

H Swarovski για μία ακόμη χρονιά γεμίζει λάμψη το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο! Στο attica στο City Link μία από τις μοναδικές βιτρίνες επί της Πανεπιστημίου, αλλά και μια βιτρίνα στον 2ο όροφο του attica στο Golden Hall ντύθηκαν στα γιορτινά και λάμπουν με μοναδικές δημιουργίες! 

Με πρωταγωνιστή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο με λαμπερά στολίδια και τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τη Swarovski (μπλε και κόκκινο) δημιουργήθηκε ένα μοναδικό σκηνικό που μαγεύει όποιον το αντικρύσει. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις της Swarovski εντυπωσιάζουν με την κομψότητα, το στυλ και τους πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς τους.

Για περισσότερες από 2 εβδομάδες, το καταναλωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις μοναδικές δημιουργίες του brand και τις προτάσεις της Swarovski για λαμπερές εμφανίσεις κατά τις γιορτινές μέρες. Όλες οι προτάσεις της Swarovski για τις φετινές γιορτές, εκφράζονται από την απαράμιλλη λάμψη και δημιουργικότητα του brand, προσδίδοντας μοναδικό στυλ και μοντέρνες πινελιές για κάθε εμφάνιση και κάθε περίσταση. Προτάσεις για τα δώρα των εορτών που θα γεμίσουν χαμόγελα, θα μεταφέρουν το μήνυμα αγάπης και τη γιορτινή διάθεση και θα δώσουν άλλη αξία στην έννοια του δώρου σε όλους εκείνους που αγαπάτε, στους φίλους, την οικογένεια, τον εαυτό σας!

Το νόημα της φετινής καμπάνιας ενώνει όλους τους ανθρώπους κάτω από το σύνθημα #brillianceforall που συμβολίζει πως κάτω από τη λάμψη της Swarovski ερχόμαστε πιο κοντά και δείχνουμε τα συναισθήματα μας. Η λάμψη κάθε δημιουργίας Swarovski μέσα από τα πολυπόθητα κοσμήματα και αξεσουάρ αποτελεί την πιο ιδανική πρόταση για δώρα που εντυπωσιάζουν και χαρίζουν χαμόγελα.

#brillianceforall ,αφήστε τη λάμψη να μαγέψει την κάθε σας στιγμή.

More for you

Don't Miss