Όλα τα ταξί της Νέας Υόρκης έγιναν μπλε για τον πιο stylish λόγο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Όλα τα ταξί της Νέας Υόρκης έγιναν μπλε για τον πιο stylish λόγο

Όπως η Αθήνα έχει την Ακρόπολη, το Παρίσι τον Πύργο του Άιφελ και το Λονδίνο το Big Ben, έτσι και η Νέα Υόρκη έχει πολλά, πάρα πολλά trademarks, ένα εκ των οποίων είναι και τα κίτρινα ταξί που έχουμε μάθει μέσα από τις αμερικάνικες ταινίες – ok, και από το Sex & the City.

Τα οποία ταξί όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν απαρνηθεί την κλασική απόχρώσή τους και έχουν «ντυθεί» με ένα απαλό γαλάζιο και, πιο συγκεκριμένα, με το σήμα κατατεθέν των καταστημάτων Tiffany’s.

Καλά διαβάσατε. Η εταιρία Tiffany & Co αποφάσισε να αλλάξει την όψη των νεοϋορκέζικων ταξί προς τιμήν του Reed Krakoff, ο οποίος σχεδίασε την πρώτη του συλλογή για το brand, εμπνευσμένη από τι άλλο, την iconic Holly Golightly, τον ρόλο δηλαδή που υποδύθηκε η Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s, την ταινία του 1961 που έχει χαραχτεί στο μυαλό κάθε γνήσιας fashion lover.

Μάλιστα, εκτός από τα ταξί υπάρχουν και ορισμένοι σταθμοί μετρό που έχουν «ντυθεί» στην ίδια απόχρωση, ενώ θα δοθούν και μερικές συλλεκτικές κάρτες μετρό με την επωνυμία των Tiffany’s. Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος, μιας και οι τυχερές που θα βρεθούν αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη μπορεί να συναντήσουν ειδικά διαμορφωμένα corners που θα προσφέρουν δωρεάν καφέ και κρουασάν, για να τις κάνουν να νιώσουν πιο Audrey Hepburn από ποτέ. Αν πούμε ότι δε ζηλεύουμε θα είναι ψέμα.

Διαβάστε ακόμα:
Το ονειρεμένο σπίτι της Audrey Hepburn

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss