Με το νέο tool της Google θα μπορείτε να βρείτε τι φοράει ο διπλανός σας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Με το νέο tool της Google θα μπορείτε να βρείτε τι φοράει ο διπλανός σας

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να περπατάτε στον δρόμο και να θέλετε να σταματήσετε την κοπέλα που πέρασε για να τη ρωτήσετε από πού πήρε την τσάντα/φούστα /ζακέτα της κτλ; Πολλές, θα υποθέσω, μιας και σε όλες μας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Αυτό σκέφτηκε και η Google και αποφάσισε να μας κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη, με ένα νέο tool που μας βοηθάει να βρίσκουμε στο λεπτό τι είναι το ρούχο που έχουμε μπροστά μας.

Το Style Match είναι η νέα εφαρμογή της Google που «σκανάρει» αυτό που θα του υποδείξετε και σας καθοδηγεί ώστε να μπορείτε να το αγοράσετε σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή επιτόπου.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στρέψετε την κάμερα του smartphone σας προς το ρούχο ή το αξεσουάρ που θέλετε να εντοπίσετε και εκείνο θα σας κατευθύνει ανάλογα, μέσα από ένα ειδικό ενσωματωμένο σύστημα αναγνώρισης εικόνας, ώστε να μπορέσετε να το βρείτε διαδικτυακά και να το κάνετε δικό σας, μέσω του Google Shopping. Αυτό μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και σε αντικείμενα διακόσμησης – δεν θα χρειαστεί να ξαναρωτήσετε στο αγαπημένο σας café από πού πήραν εκείνο το ωραίο coffee table.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε Android συσκευές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss