Πού θα δείτε σήμερα το Hautes Grecians

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Πού θα δείτε σήμερα το Hautes Grecians

Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το “Hautes Grecians”, το πρώτο fashion show Υψηλής Ραπτικής, από το jenny.gr, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με βασικό στόχο τη στήριξη της μοναδικότητας της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό. Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς είναι η ερμηνεία και η εξέλιξη του πλούσιου ελληνικού στοιχείου στα ενδύματα από την αρχαιότητα ως σήμερα, καθώς και πώς αυτό εμπνέει τους σύγχρονους σχεδιαστές.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι: Angelos Bratis, Apostolos Mitropoulos, Atelier Loukia, Vassilis Emmanuel Zoulias, Vrettos Vrettakos καθώς και η Evgenia Dimopoulou, μία νέα σχεδιάστρια, η οποία δημιουργεί την πρώτη της συλλογή για το ελληνικό brand Τoi&moi, ύστερα από τον κλειστό διαγωνισμό που έτρεξε στο site μας για την ανεύρεση του Νew Fashion Talent. Επίσης ένα ιδιαίτερο installation από το brand Zeus +Δione, θα διηγηθεί την εξέλιξη της μόδας, από την ελληνική φορεσιά στο σύγχρονο ρούχο.

Σήμερα το απόγευμα μετά τις 19.00 θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρώτο fashion show Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, σε live αναμετάδοση στο jenny.gr. Συνδεθείτε σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές -και το νέο ανερχόμενο ταλέντο στο fashion design- να παρουσιάζουν collections υψηλής ραπτικής που δύσκολα θα ξεχαστούν.

Stay tuned!

 

#HautesGrecians #HG17

 

 

More for you

 
 

Don't Miss