Στο πιο λαμπερό haute πάρτι δεν μπορούσαν να λείπουν οι γευστικές εκπλήξεις

Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017

Στο πιο λαμπερό haute πάρτι δεν μπορούσαν να λείπουν οι γευστικές εκπλήξεις

Οι λαμπρές ιδέες συνήθως γεννιούνται από την επιθυμία ανήσυχων μυαλών να προχωρήσουν τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω. Μια τέτοια ιδέα ήταν και το fashion show υψηλής ραπτικής "Hautes Grecians" που διεξάχθηκε την Τετάρτη (25/10) το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το υπέροχο show έλαβε χώρα μετά τη δύση του ήλιου και οι δημιουργίες των σχεδιαστών πραγματικά εντυπωσίασαν το κοινό. Όμως ένα φαντασμαγορικό fashion show για να ολοκληρωθεί χρειάζεται να συνοδεύεται και από ένα εξίσου φαντασμαγορικό πάρτι. Και έτσι έγινε.

 

 

Λίγη ώρα αργότερα τα χαμόγελα παρευρισκόμενων πλαισίωσαν το Hautes Grecians party. Η μουσική και οι όμορφες παρουσίες των καλεσμένων έδεσαν τόσο αρμονικά μεταξύ τους που όλα φαινόντουσαν αλλά και ήταν τέλεια. Και φυσικά ένα πάρτι για να είναι πετυχημένο πρέπει οι παρευρισκόμενοι να έχουν ενέργεια για να συνεχίσουν τη βραδιά. Και τι καλύτερο από τα τροπικά φρούτα Fyffes, όπως η μπανάνα και ο ανανάς, που γέμισαν το χώρο με αρώματα και χάρισαν εκτός από ενέργεια, μια πιο γλυκιά και ευχάριστη νότα στη βραδιά.

 

 

Η λάμψη, οι όμορφες παρουσίες, ο υπέροχος χώρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα τροπικά φρούτα Fyffes ήταν τα απαραίτητα συστατικά για το πιο λαμπερό haute πάρτι της χρονιάς. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss