Πώς θα πετύχουμε τα "δαγκωμένα χείλη" που είδαμε στο catwalk Atelier Loukia του HG?

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017

Πώς θα πετύχουμε τα "δαγκωμένα χείλη" που είδαμε στο catwalk Atelier Loukia του HG?

Μία τολμηρή και απίστευτα ιδιαίτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα για να εντυπωσιάσει και να δημιουργήσει statement με το makeup look της. Ο λόγος για τα "bitten lips" ή αλλιώς τα "δαγκωμένα χείλη" που είδαμε στο πρώτο show υψηλής ραπτικής "Hautes Grecians", στο catwalk Atelier Loukia. 

H Global Senior Artist της MAC Cosmetics, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και η ομάδα της έδωσαν έμφαση στα χείλη των μοντέλων και τα συνδύασαν με φυσικό, σχεδόν πορσελάνινο δέρμα, έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά και καλοχτενισμένα, τονισμένα φρύδια. 

Πώς πέτυχαν τα "δαγκωμένα χείλη";

Η βάση εφαρμόστηκε και στα χείλη για να μπορέσουν στη συνέχεια να δημιουργήσουν το look. Στη συνέχεια άπλωσαν σε όλη την επιφάνεια το κραγιόν Dozen Carnations, ενώ στο κέντρο το σκούρο Caviar liquid retro matte. Για περισσότερο βάθος ολοκλήρωσαν το μακιγιάζ των χειλιών με  lip glass clear.

 

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταίριαξε απόλυτα με τις ονειρικές δημιουργίες που είδαμε στο catwalk Atelier Loukia. 

Τολμήστε ένα έντονο και ίσως διαφορετικό από τα συνηθισμένα μακιγιάζ, για μία επίσημη εμφάνισή σας. Υποστηρίξτε ένα εντυπωσιακό outfit, με το ανάλογο makeup look. Τα "δαγκωμένα χείλη", ακολουθώντας τα πραπάνω βήματα μπορείτε εύκολα να τα πετύχετε και να ξεχωρίσετε τόσο για το ρούχο σας, όσο και για το μακιγιάζ σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παίξτε με τα προϊόντα που έχετε στο νεσεσέρ σας. Είναι σίγουρο ότι μία ανάλογη επιλογή θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τα "δαγκωμένα χείλη" που δημιούργησε η ομάδα των MAC cosmetics, τα οποία συνδυάστηκαν με τις ονειρικές δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Loukia.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss