Τα παπούτσια που βάλαμε στη wishlist μας από το πρώτο λεπτό

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τα παπούτσια που βάλαμε στη wishlist μας από το πρώτο λεπτό

Αν μου ζητούσε κανείς να περιγράψω το πρώτο στοιχείο που μου κέντρισε το βλέμμα με το που βρέθηκα στο backstage του Hautes Grecians, αυτό θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το section της Tsakiris Mallas.

Ένα κομμάτι γεμάτο από την πιο λαμπερή και ιδιαίτερη κολεξιόν παπουτσιών που έχω αντικρύσει τον τελευταίο καιρό, με custom made σχέδια για το catwalk του Vrettos Vrettakos, τα οποία άξιζαν δεκάδες φωτογραφικά clicks για να μπορέσουμε να σας μεταδώσουμε το πόσο ιδιαίτερα μας φάνηκαν. 

Ankle boots σε μεταλλικές αποχρώσεις, over the knee μπότες στολισμένες με glitter και διακοσμητικά στοιχεία αλλά και sock booties σε έντονα χρώματα που κέντριζαν το βλέμμα από την πρώτη στιγμή, ολοκλήρωσαν με τον πιο λαμπερό τρόπο τα glam looks που θαυμάσαμε στο catwalk του καταξιωμένου Έλληνα designer και μας έδωσαν ακόμα περισσότερους λόγους για να τα βάλουμε στη wishlist μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Τα βήματα των μοντέλων κατάφεραν να καθηλώσουν τα βλέμματα του fashion crowd και έδωσαν ένα λαμπερό twist στη συγκεκριμένη πασαρέλα, υπενθυμίζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο γιατί τα παπούτσια αποτελούν και θα αποτελούν για πάντα το απόλυτο γυναικείο φετίχ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Last but not least, η εντυπωσιακή παρουσία της Tsakiris Mallas στο Hautes Grecians ολοκληρώθηκε μέσα από ένα ονειρικό display με 12 state of the art σχέδια του brand, την οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν κατά τη διάρκεια του after party. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Εμείς είχαμε ήδη προλάβει να πάρουμε μια γεύση και να το δούμε να στήνεται from scratch, η τελική εικόνα όμως μετά τα εντυπωσιακά catwalks, όταν πλέον ο ήλιος είχε δύσει και τα φώτα του ΚΠΙΣΝ έκαναν focus εκεί, ήταν ίσως η πιο ωραία «βιτρίνα» που χαζέψαμε τον τελευταίο καιρό…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss