Το Chicken Stories έκανε το πιο νόστιμο δώρο στο backstage του «Hautes Grecians»

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το Chicken Stories έκανε το πιο νόστιμο δώρο στο backstage του «Hautes Grecians»

Την Τετάρτη στις 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής «Hautes Grecians» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όπως σε κάθε επίδειξη μόδας, έτσι και σε αυτή, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι πάντα το backstage. Εκεί λαμβάνει μέρος όλη η μαγεία της προετοιμασίας ώστε να θαυμάσουμε τις όμορφες εμφανίσεις στην πασαρέλα. Τα μοντέλα κατέφτασαν νωρίς στο χώρο και βρισκόντουσαν από το πρωί σε έναν δημιουργικό πανικό. Κομμωτές, μακιγιέρ και  σχεδιαστές ήταν από πάνω τους για να τις ετοιμάσουν για το μεγάλο show που θα ακολουθούσε. Και εκεί που επικρατούσε αναβρασμός προς το μεσημεράκι εμφανίστηκε το φαγητό. Γιατί όπως είναι γνωστό χωρίς καύσιμα ο οργανισμός δεν μπορεί να δουλέψει, έτσι και τα μοντέλα μετά από τόσες ώρες δουλειάς ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν τα εδέσματα από το Chicken Stories.

Ένα τεράστιο τραπέζι γέμισε με burgers, wraps, sandwiches, φιλέτα φρέσκου κοτόπουλου, buckets με ζουμερά wings και τραγανά nuggets, όλα ήταν γευστικά,  με υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και φυσικά από ολόφρεσκο ελληνικό κοτόπουλο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το Chicken Stories έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό το αποτέλεσμα. 

More for you

 
 

Don't Miss