Όλα όσα θέλεις να είσαι

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Όλα όσα θέλεις να είσαι

Υπάρχει ένα τραγούδι από τα 90s, που συχνά πυκνά μου αρέσει να τραγουδάω μέσα στο μυαλό μου και λέγεται "You Gotta Be". Μιλάει γι όλα αυτά τα οποία φέρνει το μέλλον και στα οποία πρέπει να είμαστε ανοιχτοί. Να μη φοβόμαστε τίποτα. Να είμαστε απαλλαγμένοι από ανησυχίες. Να είμαστε όπου χρειάζεται σκληροί, όπου χρειάζεται χαλαροί, όπου χρειάζεται δυνατοί, όπου χρειάζεται ψύχραιμοι. Το παν είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να τα τροφοδοτείς και να τα αφήνείς να ανθίζουν, όποτε εσύ κρίνεις απαραίτητο. Η Des'ree, η οποία είναι και η τραγουδίστρια, πέρα από μουσικός, είναι και φωτογράφος και κεραμοποιός. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι δεν χρειάζεται να υιοθετείς ένα μόνο χαρακτηριστικό ή μία μόνο ταυτότητα και να το "υπηρετείς" σε όλη σου τη ζωή. Μπορεις να είσαι πολλά. 

Τα ρούχα που έχω στη ντουλάπα μου είναι "ήσυχα" και άλλα είναι χρωματιστά και γεμάτα patterns. Έχω αξεσουάρ που θυμίζουν καλοκαίρι και ρούχα που ψιθυρίζουν χειμώνα. Άλλα είναι τακτοποιημένα σύμφωνα με το χρώμα τους και άλλα μοιάζουν λίγο με κομμάτια ενός θεατρικού σκηνικού. Και όλα αυτά είμαι εγώ. 

Η συνήθεια του να παίζω με το στιλ μου επεκτείνεται και στα παπούτσια. Θα με δεις να φοράω Oxfords, σαν αυτά εδώ τις φωτογραφίας, τα οποία τα βρήκα στα Nak και έχουν έναν vintage αέρα. 

Δεν συμφωνείτε πως αυτά τα Nak Oxfords ενισχύουν ένα preppy ντύσιμο; 

Άλλες φορές πάλι θέλω να φορέσω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μου αρέσουν τα Nak Tom-X, που επειδή είναι λευκά μπορώ να τα φορέσω με ένα τζιν και ένα λευκό t-shirt, από το πρωί. 

Ενώ, όταν θα βγω για ένα φαγητό με τις φίλες μου, θα προτιμήσω κάτι πιο κλασσικό, όπως για παράδειγμα αυτά τα γυναικεία mule της Nak, που κάθε φορά που τα βλέπω μου φέρνουν στο μυαλό Ιταλίδα που περπατάει σε πλακόστρωτα σοκάκια της Σικελίας. 

Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό το παίχνιδι με τα ρούχα; Γιατί να είμαστε κολλημένοι μόνο σε ένα στιλ; Γιατί να μην είμαστε όλα όσα θέλουμε; Ακόμα και αν είναι πολλά.  

More for you

 
 

Don't Miss