Η Τζένη ανοίγει τη ντουλάπα της για καλό σκοπό

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η Τζένη ανοίγει τη ντουλάπα της για καλό σκοπό

Μια οργανωμένη γκαρνταρόμπα η οποία μάλιστα εμπεριέχει και πολλά must have κομμάτια που χρωματίζουν και ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε εμφάνιση, είναι νομίζουμε το όνειρο κάθε μοντέρνας γυναίκας που αγαπάει το κομψό ντύσιμο. 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η ντουλάπα της Τζένης, την οποία όλες αγαπάμε για το μοναδικά κομψό και elegant ντύσιμο που επιλέγει, τόσο στις πιο επίσημες περιστάσεις όσο και στην καθημερινότητά της - σας το διαβεβαιώνουμε εμείς που την βλέπουμε καθημερινά και δεν μπορούμε να μην την παραδεχτούμε για το all time chic ντύσιμό της. 

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν τώρα είχατε τη δυνατότητα όχι μόνο να πάρετε ένα sneak peek από τη γκαρνταρόμπα της αλλά και να αποκτήσετε ορισμένα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που τη συνθέτουν; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Jyou.gr και απλά να διαλέξετε το αγαπημένο σας κομμάτι!

Vintage κομμάτια όπως ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι kitten heels με την υπογραφή του οίκου Prada ή μία all time chic Dolce&Gabbana μαρινιέρα μπορούν να μπουν στη δική σας ντουλάπα πλέον και να της χαρίσουν μία chic ανανέωση.

Πολλά λοιπόν κομμάτια από αυτή τη γκαρνταρόμπα μπορούν να γίνουν δικά σας και μάλιστα με διπλά θετικό αντίκτυπο, μιας και 50% των εσόδων από τις συγκεκριμένες αγορές πρόκειται να πάνε στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Δεσμός", με στόχο την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων.

Σε περίπτωση λοιπόν που βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης ορισμένων fashion pieces που θα δώσουν ένα fresh boost στη ντουλάπα και στο στιλ σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Είναι για καλό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss