ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι ωραιότερες straw και basket bags του καλοκαιριού φέρνουν Je ne sais quoi ύφος στα looks μας


Μάρθα Κουμπάνη

26 Μαΐου 2022

Οι ωραιότερες straw και basket bags του καλοκαιριού φέρνουν Je ne sais quoi ύφος στα looks μας
Tσάντες από ψάθα ή άλλα φυσικά υλικά και τσάντες-καλάθια φέρνουν παριζιάνικο αέρα στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

Οι ψάθινες τσάντες και οι τσάντες καλάθια είναι ρομαντικές, ευέλικτες και με έναν παράξενο τρόπο δείχνουν πάντα τόσο french, παρά το γεγονός ότι οι τσάντες αυτές είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να το αποδώσετε στην Jane Birkin. Oι basket bags ωστόσο εκτός από το να αποπνέουν νοσταλγική διάθεση και Je nai sais quoi ύφος, έχουν την ιδιότητα να ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα, από τα μίντι φορέματα με σανδάλια και τις φούστες μας με λευκά sneakers. μέχρι σύνολα με jeans και clogs ακόμα και με κοστούμια.

Ταυτόχρονα είναι ο καλύτερος συνοδός για την παραλία, ενώ μπορούν εύκολα να αναλάβουν τα χρέη μιας ευρύχωρης tote bag σε μια καθημερινή μέρα και να μεταφέρουν με στιλ όλα τα απαραίτητα.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την άνοιξη και καλωσορίσουμε και ημερολογιακά το καλοκαίρι αναζητάμε τις πιο κομψές ψάθινες τσάντες και τσάντες καλάθια που θα ολοκληρώσουν με χάρη τις εμφανίσεις μας στην πόλη αλλά και την επόμενη απόδραση σε κάποιο νησί ή παραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.