Η τσάντα που θα κρατήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η τσάντα που θα κρατήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι bucket bags ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends που είδαμε στις πασαρέλες της άνοιξης, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει και το γενικότερο street style. Φέτος ειδικά, την βλέπουμε και σε μίνι εκδοχή, αφού η τάση των micro bags είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Suede bucket bag, Myrianth (βρείτε την εδώ)

Ιδανικές για να τις φορέσουμε με πολλούς τρόπους, από τον κλασικό περασμένες στον ώμο μέχρι χιαστί, αλλά και με τον πιο fashionable τρόπο που είδαμε στα catwalks, δηλαδή με το λουράκι περασμένο στον καρπό μας, μπορούν εύκολα να δώσουν ένα κλασικό ή λίγο πιο μοντέρνο twist στα looks μας, ανάλογα με το design που θα επιλέξουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ειδικά δε όταν διαθέτουν και ένα πιο elegant στιλ, με πολυτελή υλικά και ωραίο design, τότε γίνονται πραγματικά must have κομμάτια που αξίζουν να υπάρχουν στη συλλογή μας, όπως η συκγκεκριμένη suede bucket bag που ξεχώρισα για εσάς από το Jyou.gr, αφού νομίζω ότι θα δώσει ένα ιδιαίτερο touch στις εμφανίσεις σας.

Photo gallery: Η τσάντα που έκανε θραύση στα catwalks της άνοιξης

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Αν λοιπόν υπάρχει ήδη μία bucket bag στη συλλογή σας, αξιοποιήστε την αυτό το Σαββατοκύριακο για τα πιο stylish σύνολα. Αν όχι, προτείνω να την συμεπριλάβετε στη shopping list σας σε περίπτωση που βγείτε βόλτα στα μαγαζιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss