Ίσως τα πιο όμορφα σκουλαρίκια για το φετινό καλοκαίρι

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ίσως τα πιο όμορφα σκουλαρίκια για το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι η πρώτη μας επιλογή σε κοσμήματα είναι εκείνα που αφενός δεν μας ζεσταίνουν (αποφεύγουμε τα πολύ βαριά) και αφετέρου, μας χαρίζουν τα απαραίτητα summer vibes μέσα από τα χρώματα και τα σχέδιά τους. 

Waved fan earrings, Inspira (βρείτε τα εδώ)

Κάτι σαν τα σκουλαρίκια της φωτογραφίας τα οποία νομίζω πως είναι ό,τι πιο όμορφο για φέτος. Άκρως πρωτότυπα, με γεωμετρικό design που όμως έχει και έναν boho χαρακτήρα, δείχνουν το ίδιο κομψά είτε με ένα απλό λευκό τοπ και denim shorts, είτε με ένα αέρινο μάξι φόρεμα ώστε να γίνει ακόμα πιο bohemian το αποτέλεσμα. 

Στην ίδια ακριβώς λογική κινούνται και τα σκουλαρίκια που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, τα οποία είναι από το ίδιο brand αλλά έχουν λίγο πιο μίνιμαλ σχεδιασμό. Ιδανικά για εσάς που θέλετε να βάλετε το εντυπωσιακό έθνικ στοιχείο στις εμφανίσεις σας αλλά με λίγο πιο διακτιρικό και όχι τόσο bold τρόπο.

Ariadne Perls, Inspira (βρείτε τα εδώ)

Extra tip: Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια είναι πολύ κομψός και εύκολος τρόπος για να βάλετε μια έθνικ αισθητική στις εμφανίσεις σας, η οποία θα είναι διακριτική αλλά θα δημιουργήσει και το επιθυμητό statement. 

Οι κανόνες του ethnic ντυσίματος

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss