Η τσάντα που μου έλυσε τα χέρια στο γραφείο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η τσάντα που μου έλυσε τα χέρια στο γραφείο

Ανάλογα με τη φύση της δουλειάς μας, κάθε γυναίκα έχει και διαφορετικές ανάγκες από την τσάντα της. Εγώ για παράδειγμα ανήκω σε εκείνες που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο και με ενδιάμεσα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα, επομένως μία μεγάλη tote bag που χωράει μέσα όλα μου τα πράγματα είναι μάλλον μονόδρομος.

Επειδή όμως ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί εντελώς μετά τις διακοπές, που το μόνο που κρατούσα ήταν κάποια μικρή bucket bag ή ένα χιαστί clutch, θέλησα να βρω μια μέση λύση πριν βγάλω από τη ντουλάπα τη μεγάλη μαύρη τσάντα και πω επίσημα welcome στο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα κρατάμε την τσάντα μας το Φθινόπωρο

Και τη βρήκα όταν ανακάλυψα τα συγκεκριμένα stylish clutches, δημιουργίες της Irene Hussein που γενικότερα την εμπιστεύομαι αφού όπως σας έχω πει πολλές φορές, τα κοσμήματά της είναι συχνή επιλογή μου όταν θέλω να κάνω μία ανανέωση στα αξεσουάρ μου. Αυτό το κόλπο με το clutch μάλιστα λειτούργησε και ως challenge για να παίρνω λιγότερα πράγματα μαζί μου το πρωί. Bonus, ότι είχα έτοιμο clutch για τις βόλτες μετά το γραφείο. 

Petite Pochette, Irene Hussein (βρείτε το εδώ)

Η δεύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε με αυτά τα pochettes είναι να τα έχετε μέσα στη shoulder bag σας, αν δηλαδή δεν θέλετε να κάνετε αυτό που έκανα εγώ, και να τα χρησιμοποιήσετε ως νεσεσέρ για τα απαραίτητα που δεν θέλετε να έχετε χύμα στην τσάντα.

Fall clutch, Irene Hussein (βρείτε το εδώ)

Ανοιχτόχρωμα αλλά με μοτίβα που προσθέτουν μία ethnic ή μια πιο χρωματιστή πινελιά, ανάλογα με ποιο από τα δύο θα διαλέξετε, νομίζω δεν θα δυσκολευτείτε να τα συνδυάσετε με τα περισσότερα σύνολά σας - εγώ προτιμώ να τα κρατάω όταν φοράω πιο γήινες αποχρώσεις ή όταν επιλέγω το κλασικό λευκό ή μαύρο που είναι και από τα αγαπημένα μου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss