Βρήκαμε το παιδικό πασχαλινό δώρο που κρύβει... κι άλλο δώρο!

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Βρήκαμε το παιδικό πασχαλινό δώρο που κρύβει... κι άλλο δώρο!

Το Πάσχα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να "αγχωθούμε" σχετικά με τις αγορές μας, αφού όλο και κάποιο μικρό παιδί έχουμε που πρέπει να του βρούμε το δώρο που θα του φέρει το χαμόγελο στα χείλη - και θα το κάνει να μας χαρίσει την πιο μεγάλη αγκαλιά.

Δεν έχει σημασία αν είσαι γονιός, θεία ή νονά, το σίγουρο είναι πως το να ψωνίζεις για το αγαπημένο σου μικρό είναι πάντα μια αναζήτηση που παίρνει ώρα και προσπάθεια. Εκτός αν ξέρεις πού να στραφείς!Προσωπικά, έχοντας γίνει νονά, γνωρίζω πολύ καλά ότι τα παιδικά παπούτσια είναι πάντα μια αγορά που φέρνει χαρά στο κάθε παιδί, ειδικά αν είναι και κάπως πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

 

Κάτι που έχω βρει σε αφθονία στη νέα συλλογή της ΝΑΚ shoes, με σχέδια που καλύπτουν κάθε προτίμηση: λεπτομέρειες όπως glitter και φωτάκια στολίζουν τα πιο fun sneakers και σας δίνουν επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα σε  περισσότερα από 30 brands όπως Clarks, Camper, New Balance, Nike, Kickers, Converse, Pampili, Geox και πολλά ακόμη αλλά και την private label Babynak.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

Και το καλύτερο σας το έχω για το τέλος, αφού η λύση που σας περιέγραψα πιο πάνω δεν είναι ένα απλό δώρο. Είναι ένα δώρο που κρύβει μέσα του... άλλο ένα! Γιατί με κάθε παιδική αγορά που θα κάνετε στα NAK, θα πάρετε δώρο ένα παιδικό ρολόι με φωτάκια! Κάτι που σημαίνει ότι είτε θα κάνετε δύο υπέροχα δώρα στο μικρό σας είτε θα κάνετε χαρούμενο και τον αδερφό ή την αδερφή του. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Τη νέα παιδική συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2018, θα τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή και Αλλαγή και στα καταστήματα:  

Αθήνα: Πανεπιστημίου 11 και Αμερικής 5, Σύνταγμα  - Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα.

Θεσσαλονίκη: Μακένζυ Κινγκ 4 &Mediterranean Cosmos

More for you

 
 

Don't Miss