Τα λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε τζιν

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τα λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε τζιν

Είναι ο καλύτερος φίλος της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα τζιν παντελόνια, που όσα και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετά, είναι τα κομμάτια μπαλαντέρ που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα τη διάθεσή μας.

Τα βασικά κομμάτια που χρειάζεται η ανοιξιάτικη ντουλάπα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Γιατί όμως η αναζήτηση του τέλειου τζιν πρέπει να μας αγχώνει και να γίνεται μια δύσκολη και βαρετή διαδικασία; Η κατάσταση αυτή έχει προκύψει από το ότι τις περισσότερες φορές βαριόμαστε να ασχοληθούμε ιδιαίτερα, επιστρέφοντας σπίτι με αγορές που τελικά δεν μας ικανοποιούν είτε επειδή δεν κολακεύουν τελικά το σώμα μας είτε επειδή δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ρούχα μας.

Η τάση στα τζιν που αγαπάνε οι style influencers

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνουμε όταν βγαίνουμε για αγορά τζιν αλλά και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε στο μέλλον!

Βιαζόμαστε

Το τζιν μπορεί να είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι που μπορούμε να βάλουμε στη ντουλάπα μας, αλλά μέχρι να βρούμε εκείνο που μας ταιριάζει «γάντι» χρειάζεται ώρα και υπομονή – εκτός αν σταθούμε τυχερές με την πρώτη.

Δεν σκεφτόμαστε το μήκος

Μπορεί το τζιν που δοκιμάζετε να δείχνει ωραίο με τα φλατ σανδάλια που φορέσατε για να πάτε για shopping, αν όμως θέλετε να το φοράτε καθημερινά, πρέπει να υπολογίσετε πώς θα δείχνει και με τα αθλητικά ή τα ψηλοτάκουνά σας.

Δεν συμβουλευόμαστε την υπάλληλο

Ντρεπόμαστε, δεν έχουμε όρεξη ή νομίζουμε ότι ξέρουμε καλύτερα τι μας πηγαίνει. Πολλές είναι οι αιτίες που δεν ζητάμε βοήθεια από την υπάλληλο αλλά μήπως να τη συμβουλευόμασταν, έτσι, για μια δεύτερη άποψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss