Το φόρεμα της Melania Trump στη Γαλλία, κρύβει μία λεπτομέρεια

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Το φόρεμα της Melania Trump στη Γαλλία, κρύβει μία λεπτομέρεια

Όταν η Melania Trump προσγειώθηκε στο Παρίσι, φόρεσε ένα ταγέρ Dior, προς τιμήν της 70ής επετείου του Γαλλικού οίκου μόδας. Στο δείπνο, όμως, με τον Donald Trump, τον Γάλλο πρόεδρο, Emmanuel Macron και τη σύζυγό του, Brigitte Macron, στο Le Jules Verne Restaurant στον πύργο του Eiffel, η πρώτη κυρία διάλεξε ένα look που δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Διαβάστε εδώ: H Melania Trump φόρεσε ένα αρκετά πατριωτικό outfit

Το κόκκινο, λευκό και μπλε κομμάτι, δημιουργία του στιλίστα της Trump, Herve Pierre, ενώνει τα χρώματα της Γαλλικής αλλά και της Αμερικάνικης σημαίας, ενώ η λεπτομέρεια στη μέση έχει σκοπό να θυμίζει άνθος σιταριού. "Για εμένα, το σιτάρι αντιπροσωπεύει το καλοκαίρι. Το σιτάρι είναι συνδεδεμένο με τη θεά Ceres. Έχει να κάνει με το καλοκαίρι, την ευημερία, την καλή τύχη. Ήταν το αγαπημένο άνθος του κυρίου Saint Laurent. Έχω διακοσμήσει όλο μου το διαμέρισμα με αυτό," είπε ο Pierre στο WWD.

Ο σχεδιαστής, εξήγησε, επίσης, πως το κομμάτι είναι επηρεασμένο από το γλυπτό "Φόρος Τιμής στη Γαλλική Επανάσταση" του Arman, που βρίσκεται στο Élysée Palace. Αν το συγκεκριμένο midi φόρεμα φτιάχτηκε για να στείλει καλή ενέργεια, η Melania σίγουρα το άφησε να μιλήσει από μόνο του, συνδυάζοντάς το με γόβες σε navy απόχρωση και το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση στη gallery.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss