Το εξώφυλλο της Lauren Hutton που αλλάζει την ιστορία της μόδας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Το εξώφυλλο της Lauren Hutton που αλλάζει την ιστορία της μόδας

Στη μόδα πλέον δεν υπάρχουν στεγανά περί ηλικίας και αυτό είναι μία αλήθεια που γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή, μέσα από στρατηγικές κινήσεις κολοσσών της βιομηχανίας.

Διαβάστε ακόμα:
Η Lauren Hutton ποζάρει με εσώρουχα στα 73 της χρόνια - και είναι υπέροχη

Πρωτοπόρος όπως πάντα, η VOGUE κάνει και πάλι μία κίνηση ματ με το τεύχος Οκτωβρίου της Ιταλικής εκδοχής της, χρησιμοποιώντας ως cover girl την Lauren Hutton.

Αφιερώνοντας ένα ολόκληρο τεύχος με την ονομασία «Timeless Issue» στις γυναίκες άνω των 60, η VOGUE Italia κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα με τρία διαφορετικά εξώφυλλα της 73 ετών και 11 μηνών  Hutton, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Steven Klein, σπάζοντας έτσι ένα «ηλικιακό ρεκόρ» αφού είναι η μεγαλύτερη γυναίκα που έχει φωτογραφηθεί ποτέ για τη VOGUE ανά τον κόσμο – μία θέση που ανήκε μέχρι πρότινος στην Tina Turner την οποία είδαμε στο εξώφυλλο της Γερμανικής VOGUE το 2013, όταν ήταν και εκείνη 73 ετών και 4 μηνών.

H Hutton, της οποίας το βιογραφικό περιλαμβάνει άλλα 27 εξώφυλλα για λογαριασμό της Αμερικανικής Vogue και 13 ακόμη για άλλες εκδόσεις της, θεωρεί το παρόν ως το πιο σημαντικό της καριέρας της. «Είναι το εξώφυλλο που με έκανε να νιώθω περισσότερο χρήσιμη. Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό αλλά χρειάστηκε το σθένος της Vogue Italia για να γίνει πραγματικότητα. Είναι ένα εξώφυλλο που μπορεί να αλλάξει την ανθρωπότητα, επειδή απεικονίζει μια γυναίκα έντονη, με ζωντάνια, που είναι γοητευτική και μπορεί ακόμα να γελάει και που, για πρώτη φορά, είναι μια γυναίκα της ηλικίας μου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss