Η Alison Brie φόρεσε Έλληνα σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2018

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018

Η Alison Brie φόρεσε Έλληνα σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2018

Πάντα μας αρέσει να βλέπουμε ένα όμορφο παντελόνι στο κόκκινο χαλί. Αν αν οι Χρυσές Σφαίρες της βραδιάς της Κυριακής προωθούν ένα μήνυμα -ανάμεσα στο total black dress code και την απόρριψη της ερώτησης "Ποιον φοράς;"- είναι πως αναμένουμε μία μεγάλη στροφή, όχι μόνο στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας αλλά και στο πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στον χώρο εργασίας και στην προσωπική τους ζωή σε όλο τον κόσμο. Και πέρα από το να φορέσουν μαύρα και τη καρφίτσα του κινήματος Time's Up, πολλές γυναίκες διάλεξαν να φορέσουν παντελόνι στο red carpet. Μία από αυτές ήταν η ηθοποιός Alison Brie, που διάλεξε ένα look του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

"H αποψινή βραδιά έχει να κάνει με το ότι οι γυναίκες φορούν τα παντελόνια, οπότε διάλεξα κυριολεκτικά να φορέσω παντελόνι," είπε η star των σειρών Mad Men και Glow στο E! 

Το εντυπωσιακό outfit της Brie, περιλάμβανε ένα μεταξωτό, strapless jumpsuit με παντελόνι σε αυστηρή γραμμή και φουσκωτή φούστα με κόψιμο στο μπροστινό μέρος -και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όσο λίγα looks στο φετινό κόκκινο χαλί των Golden Globes. Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση στη gallery.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

 

More for you

Don't Miss