Το αγαπημένο χρώμα της Lady Gaga είναι χαριτωμένο αλλά... last year

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Το αγαπημένο χρώμα της Lady Gaga είναι χαριτωμένο αλλά... last year

Όταν σκέφτεται κανείς τη Lady Gaga, δύσκολα θα υποθέσει ότι μπορεί να αγαπάει ένα χρώμα που θεωρείται ο ορισμός του girly στιλ αλλά να που η ίδια μας εκπλήσσει επιλέγοντάς το για πολλές επίσημες (και όχι μόνο) εμφανίσεις της.

 

Μιλάμε για το ροζ χρώμα, μια απόχρωση που δεν ταιριάζει και τόσο με τον δυναμικό και αρκετά εκκεντικό της χαρακτήρα αλλά η ίδια φαίνεται να το αγαπάει ιιαίτερα - της ταιριάζει κιόλας πολύ όμορφα από τη στιγμή που είναι ξανθιά, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη θηλυκότητά της. 

 

Μπορεί λοιπόν όλες να λατρέψαμε το ροζ χρώμα τη χρονιά που μας πέρασε και να το φορέσαμε αρκετά περισσότερο σε σχέση με πιο παλιά, ο λόγος όμως που το θεωρούμε κάπως ξεπερασμένο είναι ότι για το 2018, η απόχρωση που λέγεται ότι θα πρωταγωνιστήσει είναι το βιολετί, σύμφωνα μάλιστα και με την Pantone.

 

Παρόλα αυτά, το ροζ συνεχίζουμε να το αγαπάμε αφού αν φορεθεί σωστά μπορεί να ξεφύγει από το πολύ girly και να γίνει μία εντυπωσιακή bold επιλογή. Όπως έχουμε ξαναπεί κιόλας, φέτος θα το δούμε σε έναν ανατρεπτικό συνδυασμό, φορεμένο με κόκκινες αποχρώσεις, χαρίζοντάς μας ακόμα πιο δυναμικό στιλ. 

Ο "λάθος" συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss