Το μοντέλο που πήρε 30 κιλά επειδή δεν ήθελε να είναι πια αδύνατη

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Το μοντέλο που πήρε 30 κιλά επειδή δεν ήθελε να είναι πια αδύνατη

Μπορεί στα μάτια μας να φτάνουν καθημερινά χιλιάδες επεξεργασμένες και άψογα ρετουσαρισμένες φωτογραφίες μοντέλων που μοιάζουν να μην έχουν ούτε ένα ψεγάδι επάνω τους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει τις φωτεινές εξαιρέσεις του ως προς τα πρότυπα που θέλει να περάσει - σκεφτείτε λίγο την Ashley Graham και θα καταλάβετε.

Στην ίδια λογική λοιπόν, την προσοχή μας τράβηξε και ένα άλλο μοντέλο, λιγότερο γνωστό, με το ίδιο θετικό όμως impact. Η Iskra Lawrence, ένα μοντέλο με από την Βρετανία η οποία έχει 3.9 εκατομμύρια followers στο Instagram, αποφάσισε να ζήλει λίγο πιο ελεύθερα και να περάσει ένα διαφορετικό μήνυμα σχετικά με το σώμα και τις αναλογίες της. 

 

 

«Και στις δύο φωτογραφίες είμαι εγώ. Η αριστερή είναι περίπου πριν από 10 χρόνια, ενώ η δεξιά μόλις πριν από ένα μήνα. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που ήμουν τόσο αδύνατη. Όμως δεν ήμουν ευτυχισμένη καθώς σπαταλούσα τόση ενέργεια και κόπο για να είμαι αδύνατη. Είχα στερηθεί τις χαρές της ζωής για να είμαι κάτι που τελικά ήταν τόσο κενό και ανούσιο. Σήμερα παρόλο που με αποκαλούν χοντρή, εγώ αισθάνομαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για το σώμα μου» σημειώνει μεταξυ άλλων στο προφίλ της. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Από τα 50 κιλά στα οποία ήταν πριν μερικά χρόνια, η Iskra έχει φτάσει τα 80 και όπως μπορεί να κρίνει κανείς, είναι ίσως πιο καλά από ποτέ με το σώμα της

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss