Η Meghan Markle αντέγραψε όχι μόνο την Kate αλλά και την Πριγκίπισσα Diana

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η Meghan Markle αντέγραψε όχι μόνο την Kate αλλά και την Πριγκίπισσα Diana

Η επίσκεψη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην Ουαλία, εκτός από την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό τους, μας αποκάλυψε και κάτι ακόμη, από ενδυαμτολογική όμως άποψη.

Η μέλλουσα σύζυγος του Prince Harry επέλεξε για την περίσταση να φορέσει καρό, ένα pattern άμεσα συνυφασμένο με το αγγλικό στιλ και το οποίο μάλιστα ήταν και κάτι σαν μικρός «φόρος τιμής» στον μέλλοντα πεθερό της, Πρίγκιπα Κάρολο, μιας και το μοτίβο που επέλεξε λέγεται «Prince of Wales Check».

Gallery: Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνιση

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Πολύ ωραίο σαν κίνηση και σαν σκέψη, μόνο που εμάς μας έφερε κάτι άλλο στο μυαλό και, πιο συγκεκριμένα, τις εμφανίσεις δύο άλλων royal style icons με το συγκεκριμένο pattern.

 

 

Η Kate Middleton είχε επιλέξει πρόσφατα να φορέσει κάτι παρόμοιο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο Manchester, τον Δεκέμβριο του 2017 αλλά και λίγο πιο παλιά, όταν τον Οκτώβριο του 2014 εμφανίστηκε με ένα κομμάτι σε τέτοιο στιλ, το οποίο έφερε την υπογραφή του Alexander McQueen. Πριν και από την Kate όμως, η Πριγκίπισσα Diana το είχε επιλέξει στην εκδοχή ενός καρό oversized blazer συνδυασμένο με λευκό ζιβάγκο, το 1988. 

 
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss