Η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που φοβόμαστε όλες

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 06 Μαρτίου 2018

Τρίτη 06 Μαρτίου 2018

Η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που φοβόμαστε όλες

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μας έχει απασχολήσει περισσότερο με το maternity style της από την Kate Middleton και αυτό συμβαίνει επειδή η ίδια φροντίζει πάντα να φορέσει κάτι που ξέρει από πριν ότι θα μας απασχολήσει – ναι ναι πιστεύουμε βαθιά πως εμάς έχει στο μυαλό της όταν διαλέγει outfit #not.

Όπως και να έχει, μας αρέσει ιδιαίτερα το ότι ακόμα και έγκυος τολμάει να κάνει επιλογές που ακόμη κι εμείς θα διστάζαμε ίσως, όπως για παράδειγμα το κρεμ παλτό που επέλεξε να φορέσει στην πιο πρόφατη δημόσια εμφάνισή της – παραδεχτείτε το, οι περισσότερες δεν επιλέγουμε ιδιαίτερα συχνά ανοιχτόχρωμα ρούχα τον χειμώνα - θυμηθείτε όμως 3 ωραίους τρόπους που είχαμε δει για να φοράμε το λευκό παντελόνι τον χειμώνα.

 

Σε επίσκεψή της στο Pegasus Primary School στην Oxford, η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με ένα υπέροχο midi παλτό σε κρεμ απόχρωση και μας έδωσε ιδέα σε περίπτωση που ψάχνουμε κάποιο πανωφόρι που θα κάνει την μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη λίγο πιο ομαλή.

 

Το συγκεκριμένο παλτό ανήκει στο brand JoJo Maman Bébé και μάλιστα, η ίδια το είχε ξαναφορέσει το 2015 σε επίσκεψή της στο σετ που γυρίζονταν η σειρά Downton Abbey, όταν ήταν 8 μηνών έγκυος στην Πριγκίπισσα Charlotte. Όσο για το κόστος του; Μόλις 95 δολάρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss