Τα πιο αξιομνημόνευτα looks στην ιστορία του Met Gala

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 06 Μαΐου 2018

Κυριακή 06 Μαΐου 2018

Τα πιο αξιομνημόνευτα looks στην ιστορία του Met Gala

Η ετήσια διοργάνωση του Met Gala είναι πάντα ένα από τα πιο σημαντικά events στην agenda των πιο διάσημων stars, τόσο από τον χώρο της μόδας όσο και από τη βιομηχανία του θεάματος και αύριο, στις 7 Μαϊου, το Metropolitan Museum of Art θα ανοίξει τις πόρτες του για το μεγαλύτερο fashion party της χρονιάς.

Διαβάστε εδώ: Η ιστορία του Met Gala σε 60 δευτερόλεπτα

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι φυσικά το concept που αποφασίζεται ότι θα ακολουθήσουν οι διάσημοι καλεσμένοι της Anna Wintour κάθε χρόνο, το οποίο κάθε φορά είναι και πιο tricky από την προηγούμενη.

Gallery: Τα καλύτερα looks του Met Gala 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Μετά το Met Gala 2017 λοιπόν που είδαμε ως θέμα τις δημιουργίες της Rei Kawakubo, σειρά τώρα έχει η μόδα σε συνδυασμό με τη… θρησκεία. Ναι, το Fashion & Religion ορίστηκε επισήμως και το μόνο σίγουρο είναι πως μια μικρή ανησυχία για τα looks που θα δούμε στο κόκκινο χαλί, υπάρχει. Λίγο που διανύουμε μια δύσκολη εποχή από πολιτικής πλευράς, λίγο που το θέμα είναι από μόνο του κάπως λεπτό, αναρωτιόμαστε πραγματικά πώς θα επιλέξουν να ντυθούν οι παρευρισκόμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Μέχρι τότε όμως, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να θυμηθείτε τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στο red carpet του Met Gala τα τελευταία χρόνια..

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss