Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε το φόρεμα της Amal Clooney

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 09 Μαΐου 2018

Τετάρτη 09 Μαΐου 2018

Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε το φόρεμα της Amal Clooney

Έχουν περάσει ήδη δύο μέρες από το φετινό Met Gala αλλά οι εμφανίσεις των celebrities που είδαμε στο κόκκινο χαλί συνεχίζουν να μας απασχολούν μιας και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ένα ηχηρό παράδειγμα είναι και το look που επέλεξε η Amal Clooney για να συνοδεύσει τον διάσημο σύζυγό της, το οποίο αποτελούνταν από ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έκρυβε μέσα του ένα κομψό παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Η συγκεκριμένη δημιουργία έφερε την υπογραφή του βρετανού designer Richard Quinn και μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι που να μας κάνει παραπάνω εντύπωση από όσο θα μας έκανε μία οποιαδήποτε red carpet εμφάνιση. Αυτό, μέχρι που μάθαμε ότι το print του φορέματος που έκλεψε όλα τα βλέμματα ήταν εκτυπωμένο με εκτυπωτές Epson!

Τα εντυπωσιακά μοτίβα φέρουν "βασιλική αναγνώριση", καθώς ο σχεδιαστής βραβεύθηκε με το British Design Award από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, για τα πρωτότυπα prints του, που σχεδιάζει και εκτυπώνει ο ίδιος με την εκπληκτική ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης των προϊόντων της Epson.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss