Η Winnie Harlow φόρεσε το πιο επικό φόρεμα στις Κάννες

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Winnie Harlow φόρεσε το πιο επικό φόρεμα στις Κάννες

Αν μου αρέσει ένα πράγμα κάθε φορά που παρακολουθώ ένα μεγάλο event και το κόκκινο χαλί που το συνοδεύει, είναι να βλέπω τις διάσημες κυρίες να φοράνε αυτά τα φορέματα που αναρωτιόμαστε «τώρα πώς περπατάει με αυτό;» και που στην καθημερινή ζωή θα ήταν κάπως αδύνατο να φορεθούν.

Η εντυπωσιακή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Λιβανέζου σχεδιαστή Jean Louis Sabaji και αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλο από την πραγματικά ατελείωτη ουρά του φορέματος.

Κάτι σαν τη δημιουργία που επέλεξε η Winnie Harlow για το red carpet του Φεστιβάλ των Καννών. Το διάσημο μοντέλο με το χαρακτηριστικό δέρμα (πάσχει από λεύκη, η οποία όμως έχει καταφέρει να γίνει το trademark της και να την καθιστά ιδιαίτερη και μοναδική) εμφανίστηκε στην Κρουαζέτ με ένα φόρεμα σε metallic silver απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Η εντυπωσιακή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Λιβανέζου σχεδιαστή Jean Louis Sabaji και αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλο από την πραγματικά ατελείωτη ουρά του φορέματος - χρειάστηκε μέχρι και βοήθεια από τους φωτογράφους για να ανέβει τις σκάλες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss