Όλο το Twitter έπαθε πανικό εξαιτίας των μαλλιών της Meghan Markle

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Όλο το Twitter έπαθε πανικό εξαιτίας των μαλλιών της Meghan Markle

Η Meghan Markle εμφανίστηκε στην εκκλησία με το εντυπωσιακό Givenchy πέπλο της να καλύπτει τα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα σε ένα χαμηλό διακριτικό updo. Το λιτό hairstyle που επέλεξε ταίριαξε υπέροχα με το εξίσου απλό αλλά απόλυτα chic νυφικό της, το οποίο είχε έμπνευση την Audrey Hepburn, μια άλλη όμως λεπτομέρεια ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση και όχι με την καλή έννοια.

Μόλις λοιπόν ο Πρίγκιπας Harry σήκωσε το πέπλο της αγαπημένης του και μα αποκάλυψε το χτένισμα και το μακιγιάζ της, το Twitter σύσσωμο έπαθε πανικό εξαιτίας μια τούφας που δεν ήταν στη θέση της όπως θα έπρεπε. Όλοι οι χρήστες έβαλαν μπροστά τη χιουμοριστική/ψυχαναγκαστική τους διάθεση και... ξεκίνησε το πάρτι!

 

 

"Τα μαλλιά της Meghan Markle θέλουν χτένισμα και θέλω να πηδήξω μέσα στην οθόνη και να τα διορθώσω. Δεν μπορώ να εστιάσω σε τίποτα άλλο".

 

 

"H Meghan Markle δείχνει υπέροχη με το Givenchy αλλά αυτή η τούφα που έχει διαχωριστεί από τα υπόλοιπα μαλλιά θα με στοιχειώνει για πάντα".

Πολλοί μάλιστα χρησιμοποίησαν και το hashtag #bobbypins σε μια προσπάθεια να "πουν" στη Meghan Markle ότι θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει περισσότερα τσιμπιδάκια ώστε το χτένισμά της να είναι περισσότερο λείο και να μην πετάει τρίχα, στην κυριολεξία.

#RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

More for you

Don't Miss