Ο αυστηρός κανόνας που πρέπει να ακολουθεί πλέον η Meghan Markle έχει να κάνει με τα παπούτσια της

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018

Ο αυστηρός κανόνας που πρέπει να ακολουθεί πλέον η Meghan Markle έχει να κάνει με τα παπούτσια της

Υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να μην έχετε προσέξει ποτέ στις επιλογές που κάνει η δούκισσα του Cambridge στα παπούτσια της: Φοράει πάντα κλειστά παπούτσια. Για επίσημες εμφανίσεις όπου εκπροσωπεί την βασιλική οικογένεια, η Kate θα διαλέξει ένα ζευγάρι προσεγμένες γόβες -που μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα ή υφές, όμως θα δίνουν πάντα μία κομψή πινελιά στο look της.

Απ' ότι φαίνεται, αυτό δεν είναι προσωπική της προτίμηση, αλλά κανόνας.

" Τα πέδιλα θεωρούνται ανεπίσημα," αναφέρει ο William Hanson, ειδικός στο πρωτόκολλο, "και ακατάλληλα για επίσημες εμφανίσεις". Οι καλεσμένες στον βασιλικό γάμο είχαν πάρει οδηγίες να αποφύγουν τα ανοιχτά παπούτσια. Ζητήθηκε επίσης να διαλέξουν φορέματα που κάλυπταν τους ώμους τους και έπεφταν κάτω απ' το γόνατο. Το καλσόν ήταν επίσης κάτι που ενθαρρύνθηκε.

Όταν η Meghan εμφανίστηκε πρώτη φορά με τον γάμο την προηγούμενη εβδομάδα -σε ένα πάρτι για τον πρίγκιπα Charles στο παλάτι του Buckingham- η επιλογή της να φορέσει καλσόν συζητήθηκε αρκετά, αφού είναι κάτι το οποίο επίσης ενθαρρύνεται για τις γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας ως πρωτόκολλο. Κι αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει και τον κανόνα σχετικά με τα κλειστά παπούτσια -κανείς δεν θα ήθελε να δει τη ραφή του καλσόν μέσα από σανδάλια.

 

Gallery: Η πρώτη φορά που η Meghan Markle απογοήτευσε με το look της

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss