Το ιδιαίτερο στυλ της Vanessa Paradis

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Το ιδιαίτερο στυλ της Vanessa Paradis

Ενώ η γαλλίδα ηθοποιός αυτό τον καιρό προωθεί τη νέα της ταινία ‘Café de Flore’, μιλάει για την αγάπη ενώ παράλληλα θυμάται το προσωπικό της είδωλο.

 Είναι πετυχημένη και διάσημη ηθοποιός κι έχει απασχολήσει ποικιλοτρόπως τα media, κι αυτό γιατί υπήρξε η επί 14 χρόνια σύντροφός του Johnny Depp. Παρά το χωρισμό τους, η ίδια δεν απορρίπτει τον έρωτα. Η ένστασή της έχει να κάνει με την έκφραση ‘αδερφή ψυχή’

που συνήθως ακούγεται από τους ερωτευμένους. Η ίδια χαρακτηριστικά εξηγεί ότι όταν λες στο σύντροφό σου ότι είναι η αδερφή ψυχή σου, μπορεί να τον κάνει να νιώθει όμορφα, αλλά είναι σαν να βάζεις τέλος στη σχέση. Είναι, λέει, σαν να βλέπεις μία ταινία και να ξέρεις το τέλος της και η αγάπη είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο συναίσθημα που κανείς δεν ξέρει το τέλος του.

Μιλώντας για προσωπικά είδωλά, η Vanessa Paradis μιλά για το δικό της. Πρόκειται για τη Merilyn Monroe, που παρ’ ότι για όλο τον κόσμο υπήρξε συνώνυμο της ομορφιάς και ήταν γνωστή για την ξεχωριστή ζωή της, για την ίδια υπήρξε μία καταπληκτική φωνή της jazz μουσικής.

Με αφορμή την παραπάνω συνέντευξή της κάναμε μία αναδρομή στο προσωπικό της στυλ. Πέρα από της casual-chic εμφανίσεις της, η ηθοποιός εντυπωσιάζει κάθε φορά που επιλέγει να υιοθετεί ένα θεατρικό στυλ με φορέματα και λεπτομέρειες στα αξεσουάρ που μόνο η ίδια θα μπορούσε να υποστηρίξει.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Vanessa Paradis: [imagebrowser id=445]

More for you

 
 

Don't Miss