Το ρούχο που κάνει comeback και δεν περνάει απαρατήρητο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το ρούχο που κάνει comeback και δεν περνάει απαρατήρητο

To λευκό τζιν (και τα λευκά παντελόνια γενικότερα) είναι ίσως από τα πιο αμφιλεγόμενα κομμάτια που μπορούμε να επιλέξουμε, αφού ναι μεν μας αρέσει σαν ιδέα, στην πράξη όμως διστάζουμε κάπως. 

Λίγο ότι υπάρχει η άποψη ότι το λευκό παχαίνει τη σιλουέτα, λίγο τα αστεία που κάναμε μικρότερες όταν βλέπαμε κάποιον να φοράει όλο λευκά (ναι για το αστείο με τον παγωτατζή λέω), δεν θέλει και πολύ για να μείνει καταχωνιασμένο στη ντουλάπα μας και να μη ξαναβγεί. 

Κακώς βέβαια και μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Ένα λευκό παντελόνι είναι από τα κομμάτια που λειτουργούν σαν καμβάς και μπορούμε να τα συνδυάσουμε είτε με ρούχα στην ίδια απόχρωση, για ένα ωραίο total look, είτε με κομμάτια σε πιο έντονες αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσουμε ενδιαφέρουσες αντιθέσεις στο στιλ μας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Στη photo gallery από πάνω μπορείτε να δείτε ορισμένα looks που ενδεχομένως θα σας βάλουν την ιδέα να το δοκιμάσετε, σε περίπτωση που δεν το έχετε τολμήσει ακόμα. Και μην ανησυχείτε για το αν θα δείχνει κομψό ή όχι αφού το λευκό είναι ίσως η πιο elegant απόχρωση που μπορείτε να φορέσετε - μετά το all time αγαπημένο μας μαύρο, βεβαίως. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss