Η must τσάντα της σεζόν είναι πολύ συγκεκριμένη

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η must τσάντα της σεζόν είναι πολύ συγκεκριμένη

Εννοείται ότι κάθε αξεσουάρ έχει τις δικές του εκδοχές, με διάφορα είδη, στιλ και μεγέθη να μας τραβούν την προσοχή κατά καιρούς, κάθε φορά όμως μας αρέσει να επικεντρωνόμαστε και σε ένα διαφορετικό.

Όσον αφορά τις τσάντες, για παράδειγμα, το φετινό καλοκαίρι βλέπουμε διάφορα στιλ να κάνουν την εμφάνισή τους γύρω μας, άλλα με λιγότερη επιτυχία και άλλα με περισσότερη. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν και οι round bags, οι στρογγυλές τσάντες που έχουν κλέψει εδώ και αρκετό καιρό την καρδιά των fashionistas και τις έχουμε δει σε αρκετές βερσιόν. 

Ο λόγος που έχουν κάνει τόση εντύπωση είναι πως πρόκειται για ένα πρωτότυπο σχέδιο που ξεφεύγει από τις κλασικές μεγάλες tote bags ή τα backpacks και δίνουν ένα παιχνιδιάρικο ύφος, μπορούν όμως να κρατηθούν ακόμη και στο γραφείο, αρκεί να τις επιλέξετε στη μονόχρωμη εκδοχή τους ή από κάποιο υλικό όπως το δέρμα ή το suede. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Δείτε στην παραπάνω gallery μερικά ωραία σχέδια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά αλλά και πώς την κρατάνε οι fashionistas αυτή την περίοδο και ίσως αποφασίσετε να την εντάξετε και στο δικό σας στιλ - αν δεν το έχετε κάνει ήδη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss