Πώς φοριέται το tropical print χωρίς να δείχνει too much;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Πώς φοριέται το tropical print χωρίς να δείχνει too much;

Όπως κάθε σεζόν έχει κάποια βασικά standards ως προς τις τάσεις που επικρατούν, έτσι συμβαίνει και με το καλοκαίρι. Ένα παράδειγμα είναι και τα tropical prints, τα οποία δεν ταιριάζουν σε καμία άλλη εποχή τόσο πολύ.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο trend (δεν λείπει σχεδόν από καμία spring/summer πασαρέλα) όπως και το ότι είναι ένας απλός τρόπος για εντυπωσιακά looks που θα τραβήξουν την προσοχή.

Μόλις ξεκινήσει η καλοκαιρινή ψύχρα, δοκιμάστε να το ταιριάξετε με ένα blazer για να το κάνετε να δείχνει πιο formal.

Στην παρακάτω gallery θα δείτε πώς το συνδυάζουν τα κορίτσια του street style προκειμένου να πάρετε ιδέες, αν μέχρι στιγμής δεν το έχετε τολμήσει θεωρώντας πως είναι αρκετά εκκεντρικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

HOW TO WEAR IT

Συνδυάστε το με μονόχρωμα ρούχα, κατά προτίμηση λευκά ή μαύρα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο ήσυχο και παράλληλα να αναδείξετε το ένα tropical κομμάτι που θα έχετε επιλέξει.

Για τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια αλλά και για τις μέρες προς το φθινόπωρο, μπορείτε να προσθέσετε ένα ελαφρύ blazer, kimono ή πουκάμισο από πάνω, ώστε να κάνετε το tropical look σας να δείχνει πιο formal.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσετε τη συγκεκριμένη τάση χωρίς μεγάλη προσπάθεια, είναι φυσικά μία ολόσωμη φόρμα ή ένα playsuit σε αυτό το μοτίβο. Φορέστε το με αξεσουάρ σε πιο ήπιες αποχρώσεις και είστε έτοιμες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss