4 τρόποι για να φορέσουμε το ναυτικό στιλ

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

4 τρόποι για να φορέσουμε το ναυτικό στιλ

Η τάση του nautical ντυσίματος, εκτός από το ότι μας ταξιδεύει πίσω στα πολύ κομψά και stylish 60s, είναι και μία άκρως καλοκαιρινή επιλογή που μας δημιουργεί την αίσθηση διακοπών ακόμα κι όταν είμαστε στην πόλη.

Για να την υιοθετήσετε δεν θα χρειαστείτε πολλά παρά μόνο μερικά κομμάτια κλειδιά, τα περισσότερα από τα οποία υπάχουν ήδη στη ντουλάπα σας, κατά πάσα πιθανότητα. Για να δημιουργήσετε πιο έντονο το εφέ του nautical look, μπορείτε κάλλιστα να τα φορέσετε όλα μαζί συνδυαστικά, ενώ μεμονωμένα θα δώσουν μεν μια αίσθηση από το συγκεκριμένο trend αλλά με πιο διακριτικό τρόπο.

Η all time classic μαρινιέρα

Στη δεκαετία των 60s έκαναν καριέρα ως breton stripes. Οι συγκεκριμένες ριγέ μπλούζες είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσουμε το navy στιλ. Επιλέξτε είτε την κλασική black&white εκδοχή είτε ρίγες σε navy blue ή κόκκινο χρώμα και συνδυάστε με μονόχρωμα κομμάτια από κάτω. 

Shorts με χρυσά κουμπάκια

Η nautical εκδοχή αυτών των δύο κομματιών έρχεται σε navy blue ή μαύρο χρώμα και στολίζεται με χρυσά κουμπιά

Λευκό παντελόνι

Ένας καμβάς στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε ό,τι κομμάτι θέλετε. Για πιο έντονο ναυτικό στιλ βέβαια, κινηθείτε σε basic επιλογές όπως η μαρινιέρα που είδαμε πιο πάνω και αποφύγετε τα πολλά αξεσουάρ.

Sailor hat

Ένα αξεσουάρ που θυμίζει αρκετά το κλασικό μπερέ αλλά ταυτόχρονα προσθέτει μια πιο ναυτική νότα. Φορέστε το ακόμα και με πιο θηλυκά σύνολα για να δημιουργήσετε ένα ωραίο mix&match αποτέλεσμα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss