Καιρός να φορέσουμε και πάλι αυτά τα ρούχα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Καιρός να φορέσουμε και πάλι αυτά τα ρούχα

Αν μετρήσει κανείς τις αναφορές που έχω κάνει σε λίγο πιο σκούρα σύνολα, ακόμα και εν μέσω καύσωνα, αυτές θα είναι πολλές. Και μπορεί πολύς κόσμος να θεωρεί πως πρόκειται για μια λάθος επιλογή το καλοκαίρι, τώρα όμως διανύουμε τη σεζόν που το συγκεκριμένο ντύσιμο σταματάει να δείχνει παράταιρο.

Αντίθετα, μας βοηθάει να κάνουμε τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη λίγο πιο εύκολη. Γιατί ακόμα και ένα εντελώς summer item να φορέσουμε, όπως μία πολύχρωμη φούστα ή τα κλασικά denim shorts, με το που το συνδυάσουμε με ένα κομμάτι σε πιο σκούρα απόχρωση (ακόμα και μαύρη), παίρνει αυτόματα έναν λίγο πιο φθινοπωρινό χαρακτήρα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνουμε είναι ακριβώς αυτός που σας είπα παραπάνω, αξιοποιώντας για παράδειγμα το αγαπημένο μας μαύρο T-shirt που και basic item σε κάθε ντουλάπα είναι και υπάρχουν τόσοι τρόποι να το φορέσουμε. Από την άλλη, μπορείε κάλλιστα να στραφείτε σε ένα πιο σκούρο παντελόνι ή μια φούστα, με ένα πιο ρομαντικό τοπ από πάνω ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ dark.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss