Στη Νέα Υόρκη δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό το αξεσουάρ

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Στη Νέα Υόρκη δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό το αξεσουάρ

Μετά από τα tricks που είπαμε ότι κρατάμε από το street style της Νέας Υόρκης, νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγο focus σε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Στο αξεσουάρ δηλαδή που είδαμε να φοράνε περισσότερο από κάθε άλλο και μιλάω για τα γυαλιά ηλίου, τα οποία τα είδαμε σε τόσες εκδοχές που αποκλείεται να μη βρούμε μία που να μας ταιριάζει περισσότερο.

Από τα κλασικά μαύρα και κοκκάλινα που ταιριάζουν με οποιοδήποτε outfit και δίνουν ένα κλασικό ύφος μέχρι πιο ευφάνταστους σκελετούς, είτε με χρώμα είτε με κάποιο μοτίβο αλλά και με διαφορετικό σχήμα - πεταλούδα, cat eye ή retro στρογγυλό, στην παρακάτω gallery θα δείτε όλα τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση του επόμενου ζευγαριού που θα αποκτήσετε, νομίζω τα συγκεκριμένα looks θα σας δώσουν αρκετή έμπνευση - είδατε πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς κάνουν;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε και ένα θέμα που είχαμε δει και παλιότερα, για τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss