Το μεγάλο trend του χειμώνα είναι ήδη στη ντουλάπα μας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Το μεγάλο trend του χειμώνα είναι ήδη στη ντουλάπα μας

Η μόδα κάνει κύκλους και επιστρέφει συχνά στα παλιά, αυτό είναι ένα γενικό αξίωμα του στιλ που ισχύει και θα ισχύει για πάντα. Και το καλό από όλο αυτό είναι πως τάσεις που θυμίζουν κάτι παλιό αλλά έχουν διαχρονικό χαρακτήρα, μπαίνουν και πάλι στη ντουλάπα και τα καθημερινά μας looks με στόχο να την απογειώσουν.

Παράδειγμα για φέτος είναι φυσικά το καρό pattern, μια τάση που έχει κάτι από vintage, κάτι από 90s, κάτι από τα "παλιά", μοιάζει όμως απόλυτα μοντέρνο και σήμερα, δίνοντάς μας την ευκαιρία για μερικά από τα πιο ωραία ντυσίματα.

To καρό pattern στις πασαρέλες του χειμώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τους αβσικούς πρωταγωνιστές των catwalks για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 17-18. Από τις κλασικές καρό φούστες σε μίνι μήκος και loose γραμμές αλλά και σε στιλ pencil, μέχρι καρό παντελόνια και φορέματα συδυασμένα με έντονα χρώματα αλλά και με επίσης καρό ρούχα, το συγκεκριμένο pattern έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες του χειμώνα και σίγουρα μας έδωσε αρκετή έμπνευση προκειμένου να αρχίσουμε να το φοράμε και πάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το street style της σεζόν, αφού τα plaid looks κάνουν όλο και πιο έντονη την παρουσία τους, με σύνολα που έχουν μικρές δόσεις από καρό μέχρι ακόμη και την total εκδοχή τους, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:
Ο οίκος Hermès επαναφέρει τη μεγαλύτερη τάση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss