Φοράμε από τώρα το επίσημο χρώμα του 2018

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Φοράμε από τώρα το επίσημο χρώμα του 2018

Όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα, η Pantone κυκοφόρησε τη νέα απόχρωση που θεωρείται must για την επόμενη άνοιξη και μάλιστα δεν ανήκει στα κλασικά ανάλαφρα και παστέλ αλλά είναι λίγο πιο ιδιαίτερη.

Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ο λόγος για το Ultra Violet, μία βαθιά απόχρωση του μοβ που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και βιολετί. Ένα χρώμα που ενδεχομένως να το έχουμε συνδυάσει περισσότερο με τη διακόσμηση παρά με το ντύσιμό μας, κάτι όμως που μπορούμε εύκολα να το υιοθετήσουμε και εκεί.

Οι τρόποι και οι λόγοι για να το φορέσουμε είναι αρκετοί και μπορούμε να το κάνουμε από τώρα, μαις και πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει αρκετά και στη χειμερινή σεζόν που διανύουμε.

1. Ταιριάζει πολύ όμορφα με χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το μοβ, επομένως μπορείτε να επιλέξετε είτε παπούτσια σε αυτές τις αποχρώσεις είτε κάποια τσάντα.

2. Σε total εκδοχή δίνει ένα αποτέλεσμα εξίσου κολακευτικό και το ίδιο αριστοκρατικό με το μαύρο, χωρίς όμως να δείχνει τόσο "σκληρό", ειδικά αν θέλετε να το φορέσετε πρωί. 

3. Διαλέξτε ένα ρούχο απο κάποιο πολυτελές υλικό σε αυτήν την απόχρωση, όπως για παράδειγμα το βελούδο ή το suede. Θα κάνει το ντύσιμό σας να δείχνει πολύ πιο "ακριβό".

4. Ταιριάζει πολύ με κοσμήματα σε χρυσές και ασημί αποχρώσεις αλλά όχι με κοσμήματα σε πολύ έντονα χρώματα, καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ φορτωμένο.

Ίσως ο πιο ωραίος χρωματικός συνδυασμός για το φθινόπωρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss