Σήμερα δεν ξεχνάμε αυτό το αξεσουάρ πριν φύγουμε από το σπίτι

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα δεν ξεχνάμε αυτό το αξεσουάρ πριν φύγουμε από το σπίτι

Όσο εξελίσσονται οι τάσεις και η μόδα γενικότερα, τόσο πιο εύκολο είναι να επιλέγουμε όλο και πιο updated εκδοχές από κομμάτια απαραίτητα για το ντύσιμό μας. Τώρα τον χειμώνα για παράδειγμα, από τα πιο basic ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το στιλ μας, είναι ωραίο να μπορούμε να επιλέξουμε διάφορες βερσιόν ανάλογα με το στιλ μας.

Ένα βασικό κομμάτι των winter looks μας λοιπόν, είναι και τα γάντια. Ένα αξεσουάρ δηλαδή που παλιά συμβόλιζε την απόλυτη θηλυκότητα, στη συνέχεια έπαψε να έχει και τόση απήχηση και πλέον επιστρέφει, έτοιμο να κερδίσει και πάλι έδαφος. Και πώς να μη γίνει αυτό, αφού είναι ένας πανεύκολος τρόπος να δώσουμε το δικό μας προσωπικό στίγμα, ανάλογα με τα γάντια που θα επιλέξουμε.

Ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα, θα δώσει χρώμα και ζωντάνια στο ντύσιμό μας και θα μας γλιτώσει από τα ψάχνουμε τρόπο για να "φωτίσουμε" το look μας.

Ένα πιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό σχέδιο θα μας χαρίσει και πιο edgy αποτέλεσμα και θα δώσει γενικότερα ένα statement στο ντύσιμό μας.

Τα κλασικά μαύρα ή δερμάτινα, μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά ένα total black σύνολο, με τον πιο chic τρόπο.

Μην ξεχνάτε λοιπόν να τα περιλαμβάνετε στα outfits σας, αφού μπορούν να γίνουν μια τόσο σημαντική και ωραία λεπτομέρεια - αν και αυτές τις μέρες, και να θέλουμε, δεν μπορούμε να τα παραλείψουμε με τόσο κρύο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss