Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018

Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές

Τα χρώματα και οι αποχρώσεις που διαλέγουμε για τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας παίζουν πάντα μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και στην εικόνα που θέλουμε να δίνουμε προς τα έξω.

Όπως για παράδειγμα επιλέγουμε το total black όταν θέλουμε να δείχνουμε πιο κομψές και λεπτές ή κάτι σε λευκό όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα clean look, έτσι υπάρχει και ένα άλλο χρώμα που κάνει τα πάντα να δείχνουν πολύ πιο chic και ακριβά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ο λόγος για το μπεζ/ταμπά, το οποίο σας έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι κάνει κάθε ντύσιμο να δείχνει πολύ πιο περιποιημένο και σα να μας έχει κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι στην πραγματικότητα. Το ίδιο εφέ δημιουργεί και όταν πρόκειται για τις τσάντες μας, κάτι αρκετά βασικό, μιας και η τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει άλλη αίγλη σε κάθε outfit. Αφήστε που ταιριάζει άψογα και με οτιδήποτε denim, μπορεί δηλαδή να την φορέσετε με το αγαπημένο σας τζιν ή με ένα denim jacket και αμέσως να δείξετε πιο elegant.

Διαβάστε ακόμα:
Η τσάντα που θα κρατάμε όλες το 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ακόμη κι αν δεν έχετε ξοδέψει κάποιο μεγάλο ποσό για την τσάντα σας, αν κινηθείτε σε αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ταμπά ή το καμηλό, θα την κάνετε αυτόματα να δείχνει σα να πρόκειται για κάποιο κομμάτι με designer υπογραφή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss