Το μοτίβο που θα σας βγάλει από τη στιλιστική ρουτίνα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Το μοτίβο που θα σας βγάλει από τη στιλιστική ρουτίνα

Όσο ανοίγει ο καιρός όλες θέλουμε να βάζουμε λίγο πιο ενδιαφέροντα κομμάτια στις εμφανίσεις μας, τα οποία θα δώσουν μία διακριτική μεν, αλλά εντυπωσιακή νότα, μετά τα πιο ουδέτερα χειμωνιάτικα σύνολα.

Συνδυάστε το με πιο μονόχρωμα και basic κομμάτια για να το αναδείξετε περισσότερο.

Μία εύκολη λύση για να το πετύχουμε είναι επιλέγοντας ρούχα με διάφορα μοτίβα και prints, αντί για μονόχρωμα σύνολα, ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουμε να δώσουμε ένα twist χωρίς καν να χρειαζόμαστε παραπάνω αξεσουάρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Επειδή όμως όταν μιλάμε για prints, συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει στο κλασικό καρό και ριγέ, μία ωραία εναλλακτική που τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε όλο και περισσότερο στο street style και στα social media, είναι τα prints με αστέρια. Πρόσφατα άλλωστε είχαμε δει ότι είναι και ένα από τα 5 patterns που κάνουν πάντα το ντύσιμό μας να δείχνει προσεγμένο και ενδιαφέρον, οπότε στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε μερικά looks με αυτό το σχέδιο ώστε να πάρετε έμπνευση.

Τα 5 prints που μας δείχνουν πάντα καλοντυμένες

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
21 photos

Και για να έχετε και μια πιο σφαιρική γνώμη, σε περίπτωση που η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι της προτίμησής σας, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ποια μοτίβα και σχέδια δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη μόδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss