Το χρώμα που λατρεύουν οι fashion influencers τον χειμώνα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018

Το χρώμα που λατρεύουν οι fashion influencers τον χειμώνα

Για εσάς που αγαπάτε τα έντονα χρώματα και δυσκολεύεστε να τα αποχωριστείτε τον χειμώνα, νομίζω πως υπάρχει η πιο ωραία και fashionable λύση την οποία μάλιστα "εγκρίνουν" και οι πιο stylish influencers. 

Το μουσταρδί χρώμα, που μπορεί σαν όνομα να μη μας εμπνέει αλλά σαν απόχρωση να έχει ιδιαίτερο στιλ καιδυναμική, γίνεται μια top επιλογή για να κάνουμε λίγο πιο vibrant τα χειμερινά μας σύνολα και να δώσουμε ένα πιο ανοιξιάτικο (όσο γίνεται) στίγμα. 

Εντυπωσιακό αλλά όχι πομπώδες, κινείται με κομψότητα μέσα στα πλαίσια του αριστοκρατικού και συγχρόνως μοδάτου στιλ. Μπορείτε να το επιλέξετε για τα cozy casual looks σας ή για τα office outfis επιλέγοντας το μουσταρδί τοπ ή blazer ή την κλασσική pencil φούστα σας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos
 

Προτιμήστε να το συνδυάσετε με το διαχρονικό μαύρο χρώμα για μία δυνατή αντίθεση ή με τις γήινες αποχρώσεις για πιο ‘’ήσυχο’’ και κομψό στιλιστικό αποτέλεσμα. Για εσάς που διστάζετε την μονοχρωμία ενός μουσταρδί κομματιού, επιλέξτε το σε λεπτομέρειες και στα χειμωνιάτικα prints όπως στις ρίγες ή στα καρώ σχέδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss