Στο Παρίσι φοράνε όλες αυτά τα δύσκολα παπούτσια

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Στο Παρίσι φοράνε όλες αυτά τα δύσκολα παπούτσια

Από κάθε πόλη που διοργανώνει μια fashion week, κρατάμε πάντα τις τάσεις που βλέπουμε να κυριαρχούν στους δρόμους αλλά και τα πιο συγκεκριμένα κομμάτια ή αξεσουάρ που βλέπουμε να φοράνε τα κορίτσια εκεί.

Στο Παρίσι, για παράδειγμα, είδαμε ένα στιλ παπουτσιών που οι περισσότερες ίσως δεν θα επιλέγαμε και τόσο εύκολα να φορέσουμε, ειδικά τον χειμώνα, τώρα όμως που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός δεν μοιάζει και τόσο απίθανο.

Τα κορίτσια στη Γαλλική πρωτεύουσα, έδειξαν αυτές τις μέρες μια ιδιαίτερη προτίμηση στα λευκά παπούτσια, είτε ήταν γόβες είτε ήταν μποτάκια ή sneakers. Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε για κανέναν λόγο να τα δοκιμάσετε, ψάχνετε όμως τον τρόπο να κάνετε το ντύσιμό σας λίγο πιο ανάλαφρο, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη (ημερολογιακά τουλάχιστον), μία καλή λύση είναι να ποντάρετε σε αποχρώσεις παπουτσιών όπως το ανοιχτό μοβ/λιλά ή το dusty pink.

Τα δύο αυτά χρώματα δεν είναι ούτε πολύ σκούρα για να θεωρηθούν αμιγώς χειμωνιάτικα ούτε όμως και πολύ ανοιχτά για να χτυπάνε άσχημα στο μάτι μέχρι να ανοίξει λίγο ο καιρός. Και ξέρετε, τα μεταβατικά στάδια στο ντύσιμο είναι και τα πιο δύσκολα, για αυτό όμως υπάρχουν τέτοιες λύσεις, για να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss