Το τακούνι που μπορείτε να φοράτε αν δεν σας αρέσουν τα φλατ

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Το τακούνι που μπορείτε να φοράτε αν δεν σας αρέσουν τα φλατ

Σε ποια δεν αρέσει να κερδίζει λίγους πόντους παραπάνω με τη βοήθεια των κατάλληλων παπουτσιών; Νομίζω είναι ζητούμενο όλων μας, το θέμα όμως είναι το πόσο μπορεί η καθεμία να αντέξει να ισορροπεί πάνω σε ψηλοτάκουνα.

Και επειδή τα εντελώς ίσια παπούτσια, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι από τα αγαπημένα μας ούτε και είναι εντελώς κατάλληλα για τα πόδια μας (μιλάω για τα ετνελώς φλατ εδώ), το ζήτημα είναι να βρούμε το στιλ τακουνιού που θα ισορροπεί ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Θυμηθείτε εδώ τα βασικά tips για να περπατάτε άνετα με τακούνια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Μία εναλλακτική λοιπόν που ναι μεν ξεφεύγει εντελώς από το φλατ αλλά δεν είναι και ακριβώς ψηλοτάκουνο, είναι το λεγόμενο block heel. Το τακούνι εκείνο που είναι πιο τετραγωνισμένο και μασίφ, με αποτέλεσμα να μας χαρίζει πιο σταθερό περπάτημα και να μη μας κουράζει το ίδιο με ένα στιλέτο ή με ένα εντελώς ίσιο παπούτσι.

Τα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε είναι πολλά, από πιο κοντά και τετραγωνισμένα μέχρι πιο ψηλά με καμπύλη αλλά την ίδια στέρεη βάση. Το θέμα είναι να βρείτε το ύψος του τακουνιού που σας βολεύει περισσότερο στην καθημερινότητά σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε στη photo gallery τα looks που έχω συγκεντρώσει ώστε να πάρετε ιδέες για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε ωραία τα παπούτσια με το συγκεκριμένο τακούνι και αφήστε για λίγο στην άκρη τα πολύ ψηλά τακούνια ή τα εντελώς φλατ. Το στιλ μπορεί να βρίσκεται και κάπου στη μέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss