Η μπλούζα που βγάζουμε από τη ντουλάπα με το που μπαίνει η Άνοιξη

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η μπλούζα που βγάζουμε από τη ντουλάπα με το που μπαίνει η Άνοιξη

Υπάρχουν κομμάτια που ξέρουμε πως με ό,τι κι αν τα συνδυάσουμε, θα δείχνουν υπέροχα. Το λευκό πουκάμισο, το τζιν παντελόνι και η μαρινιέρα, είναι κατά τη γνώμη μου τα τρία πιο βασικά σε αυτή την κατηγορία.

Το λεγόμενο Breton top, το αγαπημένο αυτό ριγέ κομμάτι με τις ναυτικές καταβολές που δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα σήμερα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ένα μικρό twist που το διαφοροποιεί. 

Το καλό φυσικά με το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι είναι παντός καιρού και φοριέται σχεδόν κάθε εποχή, τώρα όμως που καλοκαιριάζει υπάρχει μια λεπτομέρεια που μπορείτε να προσθέσετε και πραγματικά να απογειώσετε τη συγκεκριμένη μπλούζα. Ποια είναι αυτή; Οτιδήποτε σε κόκκινο χρώμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Είτε πρόκειται για ένα απλό φουλάρι που θα δέσετε στον λαιμό, είτε για μια κόκκινη τσάντα ή ακόμη και για ένα κόκκινο παντελόνι, ο συνδυασμός του ριγέ pattern με τις κόκκινες αποχρώσεις είναι ένας από τους πιο stylish που δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Δοκιμάστε το σήμερα κιόλας και θα σας φτιάξει η διάθεση, θα το δείτε. 

Ενώ λοιπόν τις μαρινιέρες τις έχουμε συνηθίσει στο all time classic ασπρόμαυρο (ή μερικές φορές, μπλε), φέτος παρατηρώ μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτό το κομμάτι αλλά σε κόκκινη απόχρωση.

Εκτός από το ότι σε αυτό το χρώμα δημιουργεί περισσότερο statement αφού τραβά πιο εύκολα την προσοχή, μου αρέσει πολύ και το ότι όλες οι fashionistas εκεί έξω (όπου έξω = Instagram) έχουν βρει τόσους τρόπους να τη συνδυάσουν ώστε το αποτέλεσμα μόνο βαρετό να μη μοιάζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss