Το κομμάτι που χρειαζόμαστε μετά τα κιμονό και τα spring jackets

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Το κομμάτι που χρειαζόμαστε μετά τα κιμονό και τα spring jackets

Τώρα που έχουμε αποχωριστεί για τα καλά τα χειμωνιάτικα παλτό και τα πανωφόρια και κοντεύει να μπει το καλοκαίρι και επισήμως, όλες μας ποντάρουμε σε κομμάτια όπως τα denim jackets και τα ανάλαφρα κιμονό προκειμένου να είμαστε καλυμμένες, όσον αφορά τον καιρό. Όσο όμως η θερμορκασία ανεβαίνει, σιγά σιγά νιώθουμε και την ανάγκη να περάσουμε στο επόμενο στάδιο με τα πανωφόρια μας, πριν σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε για φέτος.

Τα αμάνικα cardigans αξίζει να υπάρχουν στη ντουλάπα μας αφού δίνουν φοβερό στιλ και

Η λύση λοιπόν για την περίοδο αυτή που ναι μεν είναι άνοιξη αλλά δεν μπορούμε ακόμα να κυκλοφορούμε χωρίς καθόλου outerwear, δεν είναι άλλη από κομψότατα sleeveless jackets.

Τα αμάνικα cardigans αξίζει να υπάρχουν στη ντουλάπα μας αφού δίνουν φοβερό στιλ και

Ένα sleeveless item ίσως να το έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, λίγες όμως από εμάς αποφασίζουμε να το φοράμε τακτικά, παρόλο που το θαυμάζουμε σε διάφορα looks, είτε στο στιλ των celebrities είτε σε fashionable street style σύνολα. Συνήθως δεv μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποια εποχή ταιριάζει, ένα sleeveless κομμάτι όμως βρίσκεται κάπως στο μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης, αφού ανάλογα πώς θα επιλέξετε να το φορέσετε, μπορείτε να το κάνετε να μοιάζει κατάλληλο παντός καιρού, ειδικά αυτές τις μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
14 photos

Τα αμάνικα jackets είναι ανάλαφρα, δίνουν φοβερό στιλ και "αέρα" στα σύνολά μας ενώ ταυτόχρονα... καλύπτουν σημεία όπως η περιφέρεια και οι γοφοί, που ενδεχομένως πολλές από εμάς να θέλουμε να καμουφλάρουμε ακόμα και το καλοκαίρι. Είναι θα λέγαμε ένα κομμάτι που αξίζει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, αφού εκτός από τα παραπάνω, είναι και μια λύση για να δώσουμε χρώμα και ενδιαφέρον ακόμα και σε μονόχρωμα σύνολα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss