Τα ugly shoes που επέστρεψαν και θα φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τα ugly shoes που επέστρεψαν και θα φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι

Ξέρετε πως είναι οι τάσεις της μόδας, αυτό που κάποτε θεωρούνταν πολύ trendy μπορεί φέτος να μη θέλουμε ούτε να το βλέπουμε και αυτό που κάποτε μας φαινόταν ότι άγγιζε τα όρια του κιτς, τώρα μπορεί να θεωρείται must-have.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με ένα συγκεκριμένο σχέδιο στα παπούτσια, τα οποία ενώ κατά γενική ομολογία είναι κάπως άσχημα, φέτος όλες τα έχουνε λατρέψει για κάποιο λόγο. Μιλάω για τα clogs, αυτά τα ταμπά ψηλοτάκουνα με το ξύλινο τακούνι που σε πολύ απλά ελληνικά πολλοί θα τα χαρακτήριζαν ως "τσόκαρα" - αλλά ο όρος clogs μας αρέσει περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Η αλήθεια είναι πως ενώ ανήκουν στην κατηγορία των ugly shoes, είναι μια σχετικά άνετη επιλογή για τις καλοκαιρινές μέρες που θέλουμε να φορέσουμε τακούνια τα οποία όμως θα είναι και κάπως άνετα στο περπάτημα. Και όσο κι αν δεν θέλουμε να το αναγνωρίσουμε, ταιριάζουν πολύ με τζιν παντελόνια αλλά και με λίγο πιο ανάλαφρα sun dresses, επομένως αν μια μέρα θέλετε να κάνετε μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, φορέστε τα με ένα τέτοιο κομμάτι και θα έχετε ένα αρκετά ικανοποιητικό outfit.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss