Η φούστα που μοιάζει με τα αγαπημένα μας παντελόνια

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 02 Ιουνίου 2018

Σάββατο 02 Ιουνίου 2018

Η φούστα που μοιάζει με τα αγαπημένα μας παντελόνια

Τώρα που καλοκαιριάζει και η θερμορκασία ανεβαίνει με ραγδαίους βαθμούς, θέλοντας και μη θα πρέπει να αποχωριστούμε σε κάποιο βαθμό τα αγαπημένα μας παντελόνια, ακόμη κι αν έχουμε βρει εκείνα που κολακεύουν τη σιλουέτα μας και δεν θέλουμε να σταματήσουμε να τα φοράμε, όπως για παράδειγμα τα paper bag waist pants.

Το συγκεκριμένο trend με το κάπως περίεργο όνομα δεν είναι τίποτε άλλο από τον τρόπο που σουρώνουν τα παντελόνια μας όταν φοράμε τη ζώνη, δημιουργώντας το εφέ της χαρτοσακούλας - από εκεί προκύπτει και η ονομασία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

Αρκετά κολακευτικό για τη σιλουέτα, αν συνδυαστεί σωστά, το ένα τέτοιο παντελόνι μπορεί να κάνει τη μέση μας να φαίνεται πιο λεπτή, ενώ προσδίδει έξτρα στιλ ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο.

Τα καλά νέα; Το ίδιο ακριβώς εφέ μπορούμε να έχουμε και με φούστες σε αυτό το στιλ, οι οποίες μάλιστα γίνονται η τέλεια εναλλακτική προκειμένου να φορέσουμε αυτή την τάση και τώρα το καλοκαίρι.

Θυμηθείτε εδώ τα tricks για να μη δείχνει girly η τζιν φούστα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Συνδυασμένες με λίγο πιο delicate κομμάτια από πάνω, όπως ένα lingerie top το οποίο θα φορέσετε μέσα από τη φούστα, μπορούν να σας χαρίσουν μερικά από τα πιο ωραία και κολακευτικά summer outfits.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss