Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάντα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018

Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάντα

Δεν είναι ότι δεν αγαπώ ένα έντονο και εντυπωσιακό αξεσουάρ, αφού θεωρώ πως είναι ο πιο άμεσος και εύκολος τρόπος να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα και να δώσουμε το στιλ που θέλουμε σε κάθε μας look. Όταν όμως πρόκειται για τα κοσμήματα που επιλέγω για τις καθημερινές εμφανίσεις μου, είναι αλήθεια πως με τραβάνε περισσότερο τα πιο μίνιμαλ και διακριτικά παρά τα πολύ bold. 

Προσωπικά λοιπόν, με την αγάπη που ξέρετε ότι έχω για το simple but chic στο στιλ, δεν θα μπορούσα να μην υιοθετήσω τη συγκεκριμένη τάση, αφού προτιμώ να εντάσσω στο στιλ μου πολλά κομμάτια σε μικρότερο μέγεθος και με πιο clean design. Όχι ότι δεν θα βάλω και το πιο statement piece, αλλά στην καθημερινότητά μου προτιμώ σίγουρα τα πιο elegant και διακριτικά σχέδια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω ξεχωρίσει τα δύο κομμάτια που θα δείτε παρακάτω. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

Το καλό με κοσμήματα τέτοιου τύπου είναι ότι προσθέτουν την απαραίτητη κομψή πινελιά και έναν αέρα πολυτέλειας, χωρίς όμως να δείχνουν too much ή να κυριαρχούν στο τελικό αποτέλεσμα. Μπορούν επίσης να φορεθούν και πολλά μαζί, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον mix & match, αφού το ένα δεν επισκιάζει το άλλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss