Γνωρίστε τα γεωμετρικά, χειροποίητα κοσμήματα Fishbone design

Τετάρτη 02 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 02 Ιουλίου 2014

Γνωρίστε τα γεωμετρικά, χειροποίητα κοσμήματα Fishbone design
Χειροποίητες δημιουργίες από μέταλλα που μπορούν κάλλιστα να συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά κι όχι μόνο outfits χαρίζοντάς τους μία ιδιαίτερη πινελιά αποτελούν την νέα συλλογή του Fishbone design. fishbone

H Γεωργία Τσάκλα είναι η δημιουργός του brand αλλά και των κοσμημάτων. Αν και είχε στραφεί επαγγελματικά στον τομέα των οικονομικών επιστημών, η ανάγκη της για δημιουργία την οδήγησε σε σεμινάρια χειροποίητων κοσμημάτων. Για την ίδια όλη η διαδικασία –από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση- δημιουργίας ενός κοσμήματος είναι αγχολυτική.

cityunderground17 (2)

Έχοντάς το λοιπόν σαν χόμπι αρχικά, η αποδοχή αυτών που έφτιαχνε από το κοινό την οδήγησε, σχεδόν αβίαστα να κάνει το Fishbone design το βασικό της επάγγελμα, το οποίο συνεχώς εξελίσσει εμπλουτίζοντάς το με νέα υλικά κι πρωτότυπα σχέδια.

fishbone1

Λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια που φοριούνται όλα μαζί – που όπως μας είπε η Γεωργία είναι και το must have του καλοκαιριού-, εντυπωσιακά και εναλλακτικά βραχιόλια καθώς και διακριτικά μενταγιόν σε χρυσές ως επί το πλείστον αλλά και μαύρες αποχρώσεις είναι τα βασικά στοιχεία της συλλογής Fishbone Design.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

More info: www. fishbonedesign.gr www.facebook.com/fishbonedesignbygeorgia www.instagram/fishbone_design

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss